⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Flowering – din klimabevidste blomsterhandler tæt på Amager

Få leveret Flowerings flotte blomsterbuketter direkte til din dør på Amager. Alle vores blomsterbuketter er såkaldte Miljøbuketter; det betyder, at vi har kigget alle processer efter i sømmene og skabt et produkt, der belaster klimaet mindst muligt.

Du kan derfor med ekstra god samvittighed sende en blomsterbuket til én, du holder af. Så får I begge et smil på læben. Vi leverer til hele København samt hele Sjælland og Lolland-Falster.

 • Botanic Buket

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr
  Vælg muligheder
 • My Future

  fra 289 kr
  Vælg muligheder
 • Scandinavian buket

  fra 319 kr
  Vælg muligheder

send blomster med levering til hele Amager

Uanset hvor på Amager, du gerne vil sende blomster til, kan Flowering hjælpe dig. Så hvis du har en kommende begivenhed i kalenderen – fx en konfirmation, en sommerfest, et bryllup, Mors Dag eller en fødselsdag – kan du nemt og hurtigt bestille en blomsterbuket hos Flowering. Så sørger vi for at være fremme med blomsterne på den ønskede dato, og så kan du ellers læne dig tilbage og fokusere på andre ting. 

Uanset anledningen har blomster den unikke egenskab, at der findes farver og typer til enhver lejlighed. Vi har derfor et nøje udvalgt sortiment i forskellige prisklasser, du kan vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte buket, der passer til dit budget og anledning.

Du har også mulighed for at tilføje en ekstra gave til bestillingen. Her kan du fx vælge fyldte chokolader, smagfulde vine eller eksklusive og økologiske øl fra dansk mikrobryggeri. Se hele vores udvalg af andre gaver her.

blomsterudbringning på Amager med hurtig levering og 5 dages friskheds-garanti

Når du bestiller blomster gennem Flowering, er du sikret lynhurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti. På den måde sørger vi for, at du hurtigt kan få glæde af din Miljøbuket, og at du samtidig kan få glæde af den over længere tid. 

Skulle blomsterne visne inden for 5 dage, skal du kontakte vores kundeservice – info@flowering.dk eller (+45) 92 92 55 55 – og så sender vi en ny buket blomster til dig (eller modtageren), kvit og frit.

Københavnsk blomsterhandler med globalt udsyn

Flowering startede som en webshop, hvor det er nemt at bestille flotte og klimabevidste Miljøbuketter. Sidenhen har vi udvidet forretningen med en lokal butik på Gammel Kongevej 169, Frederiksberg, hvor du også kan gå på opdagelse i vores fantastiske blomsterunivers.

Men selvom vi nu findes lokalt, er udsynet og klimaambitionerne fortsat globale. Vores forretning er nemlig skruet sådan sammen, at vi arbejder positivt for en række af FN’s verdensmål gennem vores Miljøbuketter.

Vores nytænkende blomsterbutik på Frederiksberg er ikke en helt almindelig blomsterbutik med fyldte hylder og et væld af blomster, planter og færdigbundne buketter. Nej, vores mission er at vise, at bæredygtighed, friske blomster og unikke sanseoplevelser går fint hånd-i-hånd.

miljøcertificerede blomster giver god samvittighed

Hos Flowering er blomster i fokus, og der står miljø øverst på vores prioritetsliste. Vores Miljøbuketter består udelukkende af miljøcertificerede blomster, håndplukkede overskudsblomster samt lokalt dyrkede blomster. Derfor kan du glæde en, som står dig nær med en Miljøbuket, der ikke kun er smuk, men også produceret i Danmark uden spild, kunstgødning og sprøjtemidler – og så er den endda købt på Flowerings hjemmeside, der er drevet af 100% grøn energi!

Vi er af den overbevisning, at glæden ved at give blomster også skal være til glæde for verden og naturen. Læs mere om vores koncept Miljøbuketter her.