⁕     Levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      Vi leverer 365 dage året rundt ⁕      Friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Flowerings blomsterspand – en spand fuld af muligheder

miljøvenlig tanke med blomsterspand

Solen står højt på himlen, luften er varm og vi er gået helt ned i gear. Det er sommer. Det kan ses, duftes, smages og høres alle steder. Især i vores blomsterbinderi i Birkerød har sommerstemningen bredt sig. Allerede ved det første skridt ind i vores binderi, bliver du mødt af mild og frisk sommerduft.

Bevæger du dig længere ind i det lille velduftende binderi, vil du støde på duftens ejermand – nemlig vores blomster, som netop er blevet leveret og klar til at komme i vores nyeste sommerkoncept – Flowerings Blomsterspand.

Blomsterspand flowering
Blomsterspanden

en blomsterspand hvor kun fantasien sætter grænser

I hjørnet af binderiet står Heidi, vores produktionsansvarlige og dygtige florist, og udvælger de friskeste og fineste løse blomster, som skal i denne drøm af en blomsterspand.

Med sådan en spand er mulighederne mange, og det er kun fantasien, og kreativiteten der sætter begrænsningerne. Vi synes, at blomsterspanden er oplagt til at samle familien og komme helt ned i gear med børnene.

blomsterbuket
Skønneste Heidi, produktionsansvarlig og florist

aktiviteter med Flowerings blomsterspand

Af alle de løse blomster er det nemlig muligt at kreere sin helt egen buket, og alt efter størrelse på spanden, og den buket du ønsker at lave, er der også nok til flere forskellige små buketter. På den måde styrer du helt selv, hvordan din buket skal se ud.

Den fineste blomsterkrans, Du kan se vores Instagram @floweringdk for inspiration.

For at få fuldt udbytte af blomsterspandens mange forskellige blomster, kan du, når blomsterne er ved at falde sammen, lave den fineste blomsterkrans til håret. Som base skal du bruge et stykke ståltråd, som passer til dit hoved. Klip derefter de ønskede blomster ned, så stilken er omkring 4-5 cm. Hvis du ønsker at få et naturligt og grønt look, kan du med fordel sno lange eukalyptusstilke rundt om ståltråden. Derefter kan du påsætte blomsterne, og skabe din helt egen unikke blomsterkrans.

Hvis du skal holde en sommerfest, og ønsker at sætte dit helt eget præg på borddekorationen, er blomsterspanden et oplagt valg. For der er ingen der siger, at blomster kun er pæne sammen i en buket. De kan sagtens se smukke og dekorative ud enkeltvis i små vaser.

Men mulighederne er mange, og vi vil elske at se, hvad I finder på med vores blomsterspand, så husk at tagge vores Instagram @floweringdk eller brug hashtagget #floweringforall, så vi kan følge med i blomsternes rejse. 

Interesseret i at se flere af vores blomstermuligheder? Så læs eventuelt også om vores Blomster på abonnement eller vores Miljøbuketter

udforsk blomstermarken