⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil helt frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

Konto

Kurv

velgørenhed

velgørenhed

Samfundsansvar er mere end blot at tage hensyn til miljøet – som virksomhed er det vigtigt for os at hjælpe, der hvor vi kan.

Samfundsansvar er mere end blot at tage hensyn til miljøet – som virksomhed er det vigtigt for os at hjælpe, der hvor vi kan.

Planbørnefonden & Flowering

Vores samarbejde med Planbørnefonden bestod af en begivenhedsrig dag fyldt med glæde og god stemning. Eventet havde til formål at præsentere vores samarbejde med Planbørnefonden og deres projekt, Pigefonden.

Pigefonden kæmper hver dag for pigers rettigheder i Øst- og Vestafrika – den gruppe som oplever allermest diskrimination og stigmatisering i hele verden. Netop dét ønsker vi at hjælpe med.

På baggrund af det kreerede vi, sammen med Planbørnefonden, en forårsfrisk og farverig Miljøbuket. Pigefonden-buketten. En livlig buket fuld af forårets fineste farver, der vidner om håb og drømme om en bedre hverdag for pigerne.

I hele maj 2022 donerede vi ubeskåret 25 kr. til PlanBørnefondens Pigefonden ved hver solgte Pigefonden buket.

"Flowering har valgt også at kæmpe for ligestilling mellem kønnene. Så når du køber den her buket hos Flowering, som er meget smuk og som passer til ethvert hjem, går 25 kr. ubeskåret til Pigefonden"

- Dorthe Petersen. CEO, PlanBørnefonden

Scleroseforeningen kæmper for en verden uden sclerose og for en bedre hverdag for alle med sclerose inde på livet. Scleroseforeningen er en patientforening, der har eksisteret siden 1957, og som støttes af omkring 55.000 medlemmer og bidragydere.

Med mennesket i centrum er foreningens hovedformål at støtte danskere med sygdommen sclerose og lette vilkårene for de mange danske familier, der har sygdommen inde på livet. Derudover bidrager foreningen til at brede både eksisterende og ny viden om sygdommen ud til samfundet. Netop dét ønsker vi at støtte op om.

Hvert år diagnosticeres ca. 600 danskere med sclerose, og i dag lever over 18.000 danskere med diagnosen. Danmark er blandt de lande, hvor sygdommen er mest udbredt.

Derfor indgik Flovering i november 2022 et samarbejde med Scleroseforeningen. Flowering donerede 10.000 kroner til Cykelnerven, som er Scleroseforeningens årlige cykelløb, hvor cykelryttere krydser de mest afgørende Tour-de-France stigninger på årets Tour-de-France rute samtidig med at der indsamles donationer til foreningen.

donation til sclerose-foreningen

Ønsker du et samarbejde med flowering?

Vi står altid klar til at høre om jeres idéer og tanker til at foretage et samarbejde med en af vores unikke Miljøbuketter. Vi vil altid kæmpe for et godt formål i samarbejde med andre virksomheder og organisationer. 

Hvis du har personlige ønsker til dit event eller arrangement, så kan vi skræddersy dine ønsker og behov til formål om et bæredygtigt samarbejde.

lad os samarbejde om et godt formål