Planbørnefonden & Flowering

Vores samarbejde med Planbørnefonden bestod af en begivenhedsrig dag fyldt med glæde og god stemning. Eventet havde til formål om, at præsentere vores samarbejde med Planbørnefonden og deres projekt, Pigefonden.

Pigefonden kæmper hver dag for pigers rettigheder i Øst- og Vestafrika – den gruppe som oplever allermest diskrimination og stigmatisering i hele verden. Netop dét ønsker vi at hjælpe med.

På baggrund af det kreerede vi, sammen med Planbørnefonden, en forårsfrisk og farverig Miljøbuket. Pigefonden-buketten. En livlig buket fuld af forårets fineste farver, der vidner om håb og drømme om en bedre hverdag for pigerne.

I hele maj 2022 donerede vi ubeskåret 25 kr til PlanBørnefondens Pigefonden ved hver solgte Pigefonden buket.

"Flowering har valgt også at kæmpe for ligestilling mellem kønnene. Så når du køber den her buket hos Flowering, som er meget smuk og som passer til ethvert hjem, gå 25 kr. ubeskåret til pigefonden"
- Dorthe Petersen. CEO - PlanBørnefonden

Planbørnefonden event

Ønsker du et samarbejde med flowering?

Vi står altid klar til at høre om jeres idéer og tanker til at foretage et samarbejde med en af vores unikke Miljøbuketter. Vi vil altid kæmpe for et godt formål i samarbejde med andre virksomheder og organisationer. 

Hvis du har personlige ønsker til dit event eller arrangement, så kan vi skræddersy dine ønsker og behov til formål om et bæredygtigt samarbejde.

lad os samarbejde om et godt formål