⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

vi åbner på gl. kongevej 169, frederiksberg til december

Efter lang ventetid kan vi med sommerfugle i maven endelig afsløre, at vi udvider og åbner et fysisk blomsterunivers. Nemlig vores allerførste fysiske blomsterbutik – og vi kan slet ikke vente. D. 3 december slår vi dørene op til et fuldkommen magisk sted i hjertet af Frederiksberg. Det bliver et vaskeægte blomstereventyr, hvor du vil blive fortryllet ind i en verden fuld af farverige, friske og frodige blomster.

Vores nytænkende blomsterbutik er ikke en helt almindelig blomsterbutik med fyldte hylder med overvældende mange blomster, planter og færdigbundede buketter. Nej, vores mission er at vise, at bæredygtighed, friske blomster og unikke sanseoplevelser går fint hånd-i-hånd.

Allerede ved første skridt ind i butikken vil du opleve at dine sanser bliver stimuleret. Du mødes af en unik duft, der for alvor forkæler din lugtesans, og rolig lounge-musik i øregangen som får dig helt ned i gear. Kigger du rundt, vil du ikke opleve et overvældende sortiment af færdigbundede buketter.

Nej, du vil opleve at vores miljøbuket bindes på bestilling fra vores kunder. Det vil altså sige, at du på få minutter står med din miljøbuket i hænderne, hvor den er klar til at tage med hjem – ovenikøbet med god samvittighed. Miljøbuketterne som bindes i butikken, er nemlig lavet på de helt samme principper som buketterne fra vores online produktion, så vi kan overholde det blomsterløfte, vi har givet til jorden.

Kom og besøg os og lad dig tryllebinde af denne verden!

De bedste blomsterhilsner 

Alle os fra Flowering