få din kærlige hilsen leveret direkte til døren

Vores livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for verden og naturen. Det er et vedvarende løfte, som vi opretholder med stor lyst ved at bidrage til en bedre fremtid igennem ethvert led i blomsterindustrien – fra den enkelte blomsteravler til FN’s verdensmål.

din kærlige hilsen leveret direkte til døren

Vores livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for verden og naturen.

Leveringsadresse

Flowering x Naomi Anwer

sculpture

Sculpture-buketterne er designet af Naomi Anwer, som til daglig arbejder som content creator i modebranchen. Bukettens navn afspejler bukettens fyldige og eksplosive form, som automatisk vil skabe balance i og bringe liv til ethvert hjem. Buketten er beriget med grønne farver, som givet et vildt og naturligt udseende, som passer perfekt til sommeren, hvor alt er udsprunget

Fra 289 kr. Kun tilgængelig i en begrænset periode.

Se buketten →

vores blomsterserier

Designet af Berit Engen
fra 289 kr
Designet af Heidi Maria
fra 309 kr
Designet af Sigrid-Amanda Kleis
fra 319 kr
Designet af Maryam Shahzadeh
fra 419 kr
Designet af Jonas Pejstrup
fra 519 kr
Designet af Glades Shaher
fra 629 kr

Ingen af vores blomsterbuketter er overladt til tilfældighederne. Tværtimod, benytter vi miljøcertificerede blomster, håndplukkede friske overskudsblomster samt lokalt dyrkede blomster.

Selvom alle vores blomsterbuketter er bundet i Danmark sendes vores livlige blomsterbuketter ofte ud i verden få minutter efter de er bundet – direkte fra eget værksted og helt uden mellemled. Se det er blomster, der får verden til at blomstre.

bundet til at glæde verden

her er nogle af dem vi leverer til

Blomster til arbejdspladsen? Det er alment kendt at blomster spreder glæde, og med Flowerings unikke blomsterbuketter kan I også få en grønnere arbejdsplads.

vi har vendt det hele på hovedet

Vi har vendt blomster forretningsmodellen på hovedet, og vi har således intet fast sortiment eller mellemled. Vores blomsterbuketter tager udgangspunkt i friske overskudsblomster, sæsonblomster, lokalt dyrket om muligt, og ellers supplerer vi op med miljøcertificerede blomster.

Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor.

vi har vendt det hele på hovedet

Vi har vendt blomster forretningsmodellen på hovedet, og vi har således intet fast sortiment eller mellemled. Vores blomsterbuketter tager udgangspunkt i overskudsblomster, sæsonblomster, lokalt dyrket om muligt, og ellers supplerer vi op med miljøcertificerede blomster.

Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor.

#FloweringForAll

JVW: afventer connection med Instagram/blokeret af sikkerhedsfilter