⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

en grønnere blomsterindustri

en grønnere blomster industri

Vores livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for verden og naturen.

Vores livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for verden og naturen. 

skabt med en passioneret mission

Grundstenene til Flowering blev lagt i 2020. Her var det især ønsket om at skabe en blomstervirksomhed, der skulle tage højde for de mange klimaproblematikker der eksisterer i den øvrige blomsterbranche, som var drivkraften. 

For at imødekomme det ønske er overskudsblomster blevet anvendt i vores blomsterbuketter siden dag ét. Overskudsblomster spiller forsat en væsentlig rolle i vores blomsterbuketter, hvor vi siden har tilføjet miljøcertificerede blomster og blomster fra danske blomsteravlere.

Siden allerførste dag har vores livsmål været, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for vores verden og naturen. Det er et vedvarende løfte, som vi opretholder med stor lyst ved at bidrage til en grønnere fremtid igennem ethvert led i blomsterindustrien.

Derfor har et godkendt dansk teknologisk institut foretaget en dybdegående komparativ livscyklusanalyse. Analysen dokumenterer, blandt andet, at vores blomsters CO2-aftryk er 35% lavere end konventionelt dyrkede blomster.

35% lavere co2-aftryk

vores blomstertyper

danske blomster

Ved at vælge dansk og lokalt minimerer vi transporten fra jord til bord. Vi prioriterer, at blomsterne dyrkes på friland uden brug... af kunstgødning og sprøjtemidler. På den måde passer vi bedst muligt på vores jordklode.

friske overskudsblomster

For at undgå unødigt blomsterspild har vi eksklusive aftaler med blomstertransportører, som forhandler... blomster til fysiske blomsterbutikker. Hos blomstertransportørerne er salget ofte mindre end lageret, hvilket resulterer i, at de ellers friske blomster, som ikke bliver solgt, smides ud. Derfor er det vores fornemmeste opgave at anvende de overskudsblomster, der stadig er friske som komponent til vores miljøbuket.

certificerede blomster

Vi supplerer vores udvalg med blomster fra miljøcertificerede gartnerier, som bliver tjekket for deres brug af kunstgødning, ... sprøjtemidler, affaldssortering, vandspild og ikke mindst arbejdsvilkårene for deres ansatte. Disse gartnerier findes forskellige steder i verden, og ofte i klimaer hvor det er mest naturligt at dyrke afskårne blomster. Vi prioriterer følgende certificeringer: BIO, MPS, GLOBAL G.A.P, FLORVERDE.

principper til glæde for verden

 

Vores kamp for en bedre verden er ikke kun begrænset til vores blomsterudvalg. Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor, og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i vores rejse, når vi løbende indfører nye tiltag.

dokumentation

Vi har en livscyklusanalyse, som dokumenterer at vores blomstertyper har et CO2-aftryk, der er 35% lavere end konventionelle blomster.

læs mere her.

samarbejde

Vi støtter op om socialbæredygtige organisationer.

 vandforbrug

Med hjælp fra DTU har vi udviklet et vandfiltreringssystem, som minimerer vores vandforbrug med over 90%.

arbejdsforhold

Alle vores passionerede medarbejdere er ansat under danske arbejdsvilkår, der sikrer ordentlig løn og gode forhold.

emballage

Vores blomsterbuketters emballage er minimal, da vi hverken gør brug af papkasser, cellofan eller andre unødvendigheder.

gennemsigtighed

Vi arbejder aktivt og transparent for at informere og brede kendskabet til udfordringerne i den globale blomsterindustri.