⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

kom med på rejsen til en grønnere fremtid

kom med på rejsen til en grønnere fremtid

Som erhvervskunde får I adgang til den samme høje kvalitet og service, som har gjort os til en af Danmarks bedste blomsterbutikker (jf. Trustpilot) kombineret med unikke B2B fordele målrettet convenience og fleksibilitet. 

Som erhvervskunde får I adgang til den samme høje kvalitet og service, som har gjort os til en af Danmarks bedste blomsterbutikker (jf. Trustpilot) kombineret med unikke B2B fordele målrettet convenience og fleksibilitet. 

Blomster valgt med omtanke

Til alle behov - inkl. arrangementer og dekorationer

Skræddersyet B2B portal

bliv en del af flowering i selskab med blandt andet​

og mange flere...​

vi har vendt det hele på hovedet

Vi har vendt blomsterforretningsmodellen på hovedet, og vi har således intet fast sortiment eller mellemled. Vores blomsterbuketter tager udgangspunkt i friske overskudsblomster, sæsonblomster, lokalt dyrket om muligt, og ellers supplerer vi op med miljøcertificerede blomster.

Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor.

vi har vendt det hele på hovedet

Vi har vendt blomster forretningsmodellen på hovedet, og vi har således intet fast sortiment eller mellemled. Når du køber en blomsterbuket fra Flowering består den således udelukkende af miljøcertificerede blomster, danske blomster og/eller overskudsblomster.

Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor.

kom i gang i dag

Du kan bestille vores unikke blomsterbuketter allerede i dag og skabe blomsterglæde for dig og din virksomhed. Vi leverer vores buketter til erhverv i hele Danmark. 

Med en erhvervskonto hos Flowering, kan vi give dig unikke og skræddersyet blomster til dig og din virksomhed. Vores blomsterbuketter er med til at øge arbejdsglæden og skabe en grønnere hverdag på arbejdspladsen.

Vi hjælper din virksomhed med at sprede lykke i hvert et selskab med farverigt hjerterum – sammen får vi verden til at blomstre. 

Ansøg om en gratis erhvervskonto allerede i dag.

vi anerkender alle FNs 17 verdensmål

Vi mener at det ikke er realistisk at arbejde effektivt med alle verdensmålene og derfor vil vi særligt fremme følgende mål i vores virksomhed

FN verdensmål 8

Vi samarbejder med socialøkonomiske organisationer på Sjælland, som tilbyder arbejdskraft i vores virksomhed for både mænd og kvinder. 

Læs mere om FNs verdensmål 8.

 

FN verdensmål 10

Vi er med til at mindske ulighden, ved at indrage adskillige samfundsgrupper som en del af vores team, hvor vi fremmer deres kompetencer... uanset race, etnicitet og køn. Dette gælder både i vores produktion og kontor.

Læs mere om FNs verdensmål 10.

FN verdensmål 12

For at undgå unødigt blomsterspild har vi eksklusive aftaler med blomstertransportører, som sælger blomster til fysiske blomsterbutikker... Hos blomstertransportørerne er salget ofte mindre end lageret, hvilket resulterer i at de ellers friske blomster, som ikke bliver solgt smides ud. Derfor er det vores fornemmeste opgave at anvende de overskudsblomster, som stadig er friske som komponent til vores miljøbuket.

Læs mere om FNs verdensmål 12.

FN verdensmål 13

Vores mission er at indgå i en bæredygtig udvikling, hvor passning af vores miljø er vores kerneværdi. Derudover er vi en stemme i... den offentlige debat, hvor vi sætter fokus på en grønnere verden.

Læs mere om FNs verdensmål 13.

FN verdensmål 15

Vi går op i også at benytte danske blomster således at vi er med til at passe på vores landbrug og beskytter vores jord i samarbejde med blomsterbonden... I kombination med miljøcertificerede blomster tager vi hensyn til brugen af bla. kunsgødning og sprøjtemidler, affaldssortering og de ansattes arbejdsvilkår til gavn for biodiversiteten.

Læs mere om FNs verdensmål 15.

principper til glæde for verden

 

Vores kamp for en bedre verden er ikke kun begrænset til vores blomsterudvalg. Tag en tur gennem vores bæredygtige principper nedenfor, og tilmeld dig vores nyhedsbrev for at følge med i vores rejse, når vi løbende indfører nye tiltag.

dokumentation

Vi har en livscyklusanalyse, som dokumenterer at vores blomstertyper har et CO2-aftryk, der er 35% lavere end konventionelle blomster.

læs mere her.

samarbejde

Vi støtter op om socialbæredygtige organisationer.

 vandforbrug

Med hjælp fra DTU har vi udviklet et vandfiltreringssystem, som minimerer vores vandforbrug med over 90%.

arbejdsforhold

Alle vores passionerede medarbejdere er ansat under danske arbejdsvilkår, der sikrer ordentlig løn og gode forhold.

emballage

Vores blomsterbuketters emballage er minimal, da vi hverken gør brug af papkasser, cellofan eller andre unødvendigheder.

gennemsigtighed

Vi arbejder aktivt og transparent for at informere og brede kendskabet til udfordringerne i den globale blomsterindustri.

Opret jeres B2B konto i dag

Udfyld formularen nedenfor for at komme i gang. Vi vender tilbage indenfor 24 timer i hverdagene. 

Hør mere om jeres muligheder som B2B kunde

Vi vender tilbage indenfor 24 timer i hverdagene. Kontoen er gratis og uforpligtende.