Leverings- og handelsbetingelser

Flowering ApS – 40180222

Levering indenfor Flowerings område:

 

Flowering leverer varerne fra eget værksted/lager, og kører i Nordsjælland og det storkøbenhavnske område.

Leveringsområde kan ses på vores hjemmeside, under “om levering”.

 

Til levering samme dag, skal bestillingen senest ske kl. 9. Bestillinger der angives efter kl. 9, kan risikere at blive leveret næste dag uden kunden får besked. Ved ønske om levering på bestillingsdagen, kan det forekomme, at vi ikke kan skaffe de ønskede blomster, og leveringen derfor ikke helt svarer til beskrivelsen på vores hjemmeside. Dette skyldes, at vores indkøb af varer baseres på bestillinger til næste dag. Vi kan ikke garantere, at kunden får besked om dette i de travle tider, men vi vil naturligvis gøre vores bedste. I tilfælde af, at vi ikke kan opfylde kundens ønsker, kompenserer vi med et andet produkt med en højere værdi.

Hvis modtageren ikke er hjemme, stilles varen ved hoveddøren med mindre andet er angivet ved bestillingen.

Leveringsprisen er kr. 49,00 inkl. moms pr. levering. Flowering bringer ud, hele året rundt inden for vores område.

AFBESTILLING, FERIE ELLER ÆNDRING AF ABONNEMENT:

Du kan altid foretage ændringer vedrørende din levering. Du kan også fortryde din bestilling ved at e- maile til os (info@flowering.dk) helt frem til den sidste hverdag før leveringsdagen.

VIL DU STOPPE DIT ABONNEMENT (kun for virksomheder):

Er du abonnent hos Flowering, så fortsætter dit abonnement til vi modtager din opsigelse. Du kan opsige eller ændre dit abonnement senest 2 hverdage før den ventede levering. Vi skal have din opsigelse skriftligt, du kan sende en mail til (info@flowering.dk).

BETALING SOM FIRMA:

Ud over betaling med kreditkort, indgår flowering aftaler med virksomheder om levering, efterfulgt af faktura med 8 dages betalingsfrist.

MANGLENDE BETALING:

Ca. 10 dage efter forfaldsdato sender vi 1. rykker og beregner et rykkergebyr på DKK 100,00. Ca. 18 dage efter forfaldsdato sender vi 2. rykker og beregner et rykkergebyr på 100,00 kr. Samtidig stopper vi levering.

BETALING SOM PRIVAT:

Betaling skal ske ved bestilling med Dankort, Kreditkort eller foreningenskort. Alle oplysninger sendes krypteret til PBS.
Beløbet trækkes tidligst på kortet, når varen er sendt.

FORTRYDELSESRET:

Du kan fortryde din bestilling ved at e-maile til os helt frem til den sidste hverdag før leveringsdagen.

HVOR LÆNGE KAN BLOMSTERNE FRA FLOWERINGS HOLDE?

Flowering har direkte kontakt med blomsteravlere og blomsterimportører. Vores mål er at skære flere dage fra, på distribution af blomsterne i grossisleddet. Det betyder at vores blomster bliver leveret hurtigere, og er derfor friskere og holder længere! Selvfølgelig afhænger blomsternes levetid også af blomsternes art, og hvordan du passer på dem.

Ved benyttelse af ”Flowering Single Event”-konceptet følger ingen garantipolitik, da formålet med varen er at holde ​mindst ​en dag.

LEVERING PÅ PÅ BESTILLINGSDAGEN:

Ved ønske om levering på bestillings dag, kan det forekomme, at vi ikke kan skaffe de ønskede blomster, og leveringen derfor ikke helt svarer til beskrivelsen på vores hjemmeside. Dette skyldes, at vores indkøb baseres på det tilgængelige blomsteroverskud leveringsdagen. Vi kan ikke garantere, at kunden får besked om dette i de travle tider, men vi vil naturligvis gøre vores bedste. I tilfældet af, at vi ikke kan opfylde kundens ønsker, kompensere vi med blomster af en højere værdi.

REKLAMATION:

Vores reklamationsfrist er 5 dage. Reklamation over fejl og mangler skal meddeles til Flowering ApS, Njalsgade 76, 2300 København S, eller info@flowering.dk og Inden reklamationsfristen udløber. Varen kan efterfølgende returneres for ombytning eller kreditering efter aftale. I forbindelse med reklamationssager afholder Flowering eventuelle ombytnings- og returneringsomkostninger i rimeligt omfang.

PERSONDATAPOLITIK:

Ingen personlige oplysninger der registreres på flowering.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Flowering ApS.

I forbindelse med elektronisk betaling i webshoppen anvendes 128 SSL kryptering. Denne service leveres af en anerkendt udbyder med E-mærke.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen ligesom andre webshopper.

En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Informationer bruges udelukkende til effektuering af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos flowering.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Vi registrerer IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. Indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

Blokken 61, 3460 Birkerød.

Tlf.: 9292 5555

E-mail: info@flowering.dk

CVR-nummer: 40180222

ÅBNINGSTIDER PÅ TELEFONEN:

Mandag – fredag: Kl 09:00 – 17:00

Lørdag – søndag: Kl 10:00 – 16:00

REVISION: Revision Nysted ApS Jernbanegade 5 4880 Nysted