⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil helt frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

Konto

Kurv

Blomster levering til Roskilde

 

Hvis du leder efter nogen, som kan levere blomster til Roskilde, skal du ikke lede længere. Flowering leverer blomster til hele Roskilde og omegn – og så gør vi det endda uden mellemled.

Tjek vores udvalgte produkter nu og find en buket blomster, der med garanti kommer til at sprede glæde – så sørger vi for resten. Med mere end 50.000 kunder og en status som en af de bedste på Trustpilot tør vi godt garantere hurtig levering og blomster i topkvalitet!

blomster anbefalinger til Roskilde

 • Karen blixen buket

  fra 629 kr Vælg muligheder
 • Dahlia

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder
 • Biedermeier Buket

  fra 309 kr Vælg muligheder

få miljøcertificerede blomster leveret til døren i Roskilde

Det er en sand fornøjelse at lave blomster levering til Roskilde, da byen er hjem for historiske bygninger og begivenheder. Roskilde Domkirke er en af de ældste kirker i Danmark og den største festival i Nordeuropa, Roskilde Festival, tiltrækker årligt over 100.000 mennesker til Roskilde Dyrskueplads.

Hvis du bestiller dine blomster hos os, leverer vi blomsterne direkte til din dør, så du undgår at hoppe rundt fra butik til butik på RO’s torv, og i stedet kan du bruge tiden på at nyde Roskildes enorme kulturarv, tage på festival eller besøge Vikingeskibsmuseet.

din nye favorit blomsterbutik

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning uden at skulle styrte rundt på RO’s Torv og besøge flere forskellige blomsterbutikker. Hos Flowering bestiller du på vores hjemmeside, vi bringer ud og leverer direkte til dig i Roskilde.

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen.

Nå ja, og så har vi en af de højeste rating på Trustpilot – fra flere end 900 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.