Blomster levering Roskilde

 

Hvis du leder efter nogen, som kan levere blomster til Roskilde, skal du ikke lede længere. Flowering leverer blomster til hele Roskilde og omegn – og så gør vi det endda med omtanke for miljøet.

Tjek vores udvalgte produkter nu og find en buket blomster, der med garanti kommer til at sprede glæde – så sørger vi for resten. Med 4,9 ud af 5 stjerner baseret på over 800 anmeldelser på Trustpilot tør vi godt garantere hurtig levering og blomster i topkvalitet!

blomster anbefalinger til Roskilde

 • Miljøbuket

  Nordic

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig blomsterbuket flowering

  Biedermeier

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig tanke med blomsterspand

  Blomsterspanden

  fra 395 kr
  Vælg muligheder
 • Dagens overraskelse

  fra 239 kr
  Vælg muligheder

få miljøcertificerede blomster leveret til døren i Roskilde

Det er en sand fornøjelse at lave blomster levering Roskilde, da byen er hjem for historiske bygninger og begivenheder. Roskilde Domkirke er en af de ældste kirker i Danmark og den største festival i Nordeuropa, Roskilde Festival, tiltrækker årligt over 100.000 mennesker til Roskilde Dyrskueplads.

Hvis du bestiller dine blomster hos os, leverer vi blomsterne direkte til din dør, så du undgår at hoppe rundt fra butik til butik på RO’s torv, og i stedet kan du bruge tiden på at nyde Roskildes enorme kulturarv, tage på festival eller besøge Vikingeskibsmuseet.

blomster med god samvittighed

Vi er ingen helt normalt blomsterhandler – vi er 100% online. Det er både godt for miljøet, men det sparer også tid og udgifter. Det betyder, at vi kan levere blomster, der er friskere end dem, du køber i en fysisk blomsterbutik og du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt, og til priser, hvor alle kan være med.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning uden at skulle styrte rundt på RO’s Torv og besøge flere forskellige blomsterbutikker. Hos Flowering bestiller du på vores hjemmeside, vi bringer ud og leverer direkte til dig i Roskilde.

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen.

Nå ja, og så har vi den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,9 flotte stjerner – fra flere end 800 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.