Blomster levering Slagelse

 

Vil du glæde en, du kender i Slagelse? Hos Flowering leverer vi miljøcertificere blomster i hele Slagelse. Vi kan levere blomsterne til dig, hvis du gerne selv vil give dem, eller sende dem direkte til din kære. Du skal blot vælge fra vores omhyggeligt udvalgte sortiment af blomsterbuketter – så sørger vi for resten.

blomster anbefalinger til Slagelse

 • miljøvenlig blomsterbuket flowering

  Biedermeier

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • Dagens overraskelse

  fra 239 kr
  Vælg muligheder
 • Miljøbuket

  Nordic

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig tanke med blomsterspand

  Blomsterspanden

  fra 395 kr
  Vælg muligheder

få miljøcertificerede blomster leveret til døren i Slagelse

 

Slagelse rummer utrolig meget historie, der kan dateres 1.000 år tilbage i tiden. Dengang kom rejsende langvejs fra til Antvorskov Kloster for at blive helbredt af munkene. Disse indrejsende satte gang i handelen og gjorde Slagelse til en af de danske købstæder. Byens historie gør os stolte over at have blomster levering Slagelse. 

Slagelse er stadig præget af handelen. Den nok bedste handel, man kan gøre i Slagelse, er dog at klikke ind på Flowering.dk, hvor vi har samlet et sortiment af nøje udvalgte blomster og lokale delikatesser, du kan bestille og få leveret direkte til dig eller en, du holder af i Slagelse og omegn.

miljøblomster med god samvittighed

Vi er ingen helt normalt blomsterhandler – vi er 100% online. Det er både godt for miljøet, men det sparer også tid og udgifter. Det betyder, at vi kan levere blomster, der er friskere end dem, du køber i en fysisk blomsterbutik og du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med. 

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning uden at skulle rende rundt i VestsjællandsCentret og besøge flere forskellige butikker – hos Flowering bestiller du på vores hjemmeside, vi bringer ud, og leverer direkte til dig i Slagelse. 

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen. 

Nå ja, og så har vi den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,9 flotte stjerner – fra flere end 800 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.