⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering til Slagelse

 

Vil du glæde en, du kender i Slagelse? Hos Flowering leverer vi bla. miljøcertificerede blomster i hele Slagelse. Vi kan levere blomsterne til dig, hvis du gerne selv vil give dem, eller sende dem direkte til din kære. Du skal blot vælge fra vores omhyggeligt udvalgte sortiment af blomsterbuketter – så sørger vi for resten.

blomster anbefalinger til Slagelse

 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder
 • Scandinavian buket

  fra 319 kr
  Vælg muligheder
 • Rococo buket

  fra 419 kr
  Vælg muligheder
 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder

få miljøcertificerede blomster leveret til døren i Slagelse

 

Slagelse rummer utrolig meget historie, der kan dateres 1.000 år tilbage i tiden. Dengang kom rejsende langvejs fra til Antvorskov Kloster for at blive helbredt af munkene. Disse indrejsende satte gang i handelen og gjorde Slagelse til en af de danske købstæder. Byens historie gør os stolte over at have blomster levering Slagelse. 

Slagelse er stadig præget af handelen. Den nok bedste handel, man kan gøre i Slagelse, er dog at klikke ind på Flowering.dk, hvor vi har samlet et sortiment af nøje udvalgte blomster og lokale delikatesser, du kan bestille og få leveret direkte til dig eller en, du holder af i Slagelse og omegn.

bare nemt

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning uden at skulle rende rundt i VestsjællandsCentret og besøge flere forskellige butikker – hos Flowering bestiller du på vores hjemmeside, vi bringer ud, og leverer direkte til dig i Slagelse. 

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen. 

Nå ja, og så har vi også en af de højeste rating på Trustpilot fra flere end 900 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.