⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Flowering – din innovative blomsterhandler tæt på København

Blomster er en tidløs gave – de første, der samlede og gav blomster som gave, siges at være de gamle egyptere for mere end 4.000 år siden. Modsat mange andre typer af gaver har blomster på tværs af alle kulturer en unik egenskab til at kommunikere følelser; blomsterne kan betyde tak for invitationen til værtinden, være en romantisk gestus til kæresten, eller lykønske en, som netop har overstået sidste eksamen – at give blomster slår aldrig fejl. 

Det er her Flowering kommer ind i billedet. Vi leverer nemlig blomster til hele København, så du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med. Du er også hjertelig velkommen i vores fysiske i København på Hejrevej 8-10, 2400 København NV hvor du ligeledes kan køb Flowerings flotte og håndbunde blomsterbuketter.

 • Pæon

  fra 279 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr
  Vælg muligheder
 • Botanic Buket

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • Favorit

  Biedermeier Buket

  fra 309 kr
  Vælg muligheder

send blomster med levering i København

Send blomster til en københavner, du holder af. Det kan være i forbindelse med studentergilder, sommerfester, bryllupper og andre farverige begivenheder. Det kan også være i forbindelse med mindre farverige begivenheder såsom begravelser

Uanset anledningen har blomster den unikke egenskab, at der findes farver og typer til enhver lejlighed. Vi har derfor et nøje udvalgt sortiment i forskellige prisklasser, du kan vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte buket, der passer til dit budget og anledning.

Som supplement til vores udvalg af blomster kan du også finde diverse delikatesser på Flowering.dk. Kombinér eksempelvis Ankers Fyldte Hjerter med den smukke Rococo Miljøbuket og en gaveæske med økologiske, lokalt producerede specialøl fra Hornbeer. Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen.

Du kan også købe et gavekort og give din kære mulighed for selv at vælge fra vores udvalg af blomsterbuketter, lokale vin og øl, og udsøgte lækkerier.

Se hele vores udvalg af andre gaver her. 

københavnsk blomsterhandler med globalt udsyn

Flowering startede som en webshop, hvor det er nemt at bestille flotte og unikke blomsterbuketter. Sidenhen har vi udvidet forretningen med en lokal butik på Gammel Kongevej 169, Frederiksberg, hvor du også kan gå på opdagelse i vores fantastiske blomsterunivers.

Men selvom vi nu kan handles lokalt, er udsynet og klimaambitionerne fortsat globale. Vores koncept er nemlig skruet sådan sammen, at vi arbejder positivt for en række af FN’s verdensmål gennem vores blomster og strategi.

Vores nytænkende blomsterbutik på Frederiksberg er ikke en helt almindelig blomsterbutik med fyldte hylder og et væld af blomster, planter og færdigbundne buketter. Nej, vores mission er at vise, at omtanke, friske blomster og unikke sanseoplevelser går fint hånd-i-hånd.

miljøcertificerede blomster er fremtiden

Hos Flowering er blomster i fokus, og der står miljø øverst på vores prioritetsliste. Vores blomsterbuketter består af miljøcertificerede blomster, håndplukkede overskudsblomster samt lokalt dyrkede blomster. Derfor kan du glæde en, som står dig nær med en blomsterbuket, der ikke kun er smuk, men også bundet i Danmark – og så er den endda købt på Flowerings hjemmeside, der er drevet af 100% grøn energi!

Vi er af den overbevisning, at glæden ved at give blomster også skal være til glæde for verden og naturen.

blomsterudbringning i København med hurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti

Når du bestiller blomster gennem Flowering, er du sikret lynhurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti. På den måde sørger vi for, at du hurtigt kan få glæde af din Miljøbuket og at du samtidig kan få glæde af den over længere tid. 

Skulle blomsterne visne inden for 5 dage, skal du kontakte vores kundeservice – info@flowering.dk – og så sender vi en ny buket blomster til dig (eller modtageren), kvit og frit.