Blomster levering København 

Blomster er en tidløs gave – de første, der samlede og gav blomster som gave, siges at være de gamle egyptere for mere end 4.000 år siden. Modsat mange andre typer af gaver har blomster på tværs af alle kulturer en unik egenskab til at kommunikere følelser; blomsterne kan betyde ‘tak for invitationen’ til værtinden, være en romantisk gestus til kæresten, eller lykønske en, som netop har overstået sidste eksamen – at give blomster slår aldrig fejl.

Det er her Flowering kommer ind i billedet. Vi leverer nemlig blomster til hele København, så du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med. Nemlig, blomster levering København med Flowering. 

blomster anbefalinger til København

 • rococo miljøbuket

  Rococo

  fra 419 kr
  Vælg muligheder
 • Miljøbuket

  Nordic

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig blomsterbuket flowering

  Biedermeier

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig tanke med blomsterspand

  Blomsterspanden

  fra 395 kr
  Vælg muligheder

blomster i København

København er en fantastisk kilde til inspiration, hvis man vil gå på opdagelse i blomsternes forunderlige verden. Byen rummer en masse små oaser, hvor store samlinger af forskellige blomster har hjemme. På Vesterbro er Tivolis haver prydet med et væld af smukke blomster, mens Botanisk Have i Indre By og Landbohøjskolehaven på Frederiksberg rummer store samlinger af forskellige blomster fra hele verden. Fra hele verden til blomster levering København. 

Du må desværre ikke gå rundt og plukke i Botanisk Have, men du kan nemt få fat i din egen blomsterbuket i København, hvis du klikker ind på Flowering.dk. Vi har hurtig blomsterudbringning til hele København, så gå på opdagelse i vores sortiment og find en smuk blomsterbuket, som vi straks binder og sender afsted til dig.

Hos Flowering er vi københavnere by heart. Spiren til Flowering blev lagt, da Artin på 21 voksede op som søn af en blomsterhandler på Grønttorvet i København. Artin tog fat i sin ven med sans for forretning og gode idéer, 24-årige Johan, og snart blev Flowering en realitet. 

Vi leverer blomster til hele Sjælland og Lolland-Falster, herunder vores hjemstedsby, København. Vi er ingen helt normalt blomsterhandler; vi er 100% online, går utrolig meget op i miljøet, og så har vi den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,9 flotte stjerner ud af 5 – fra mere end 800 tilfredse anmeldere og 50.000 kunder.

At vores butik er online betyder, at vi leverer direkte til dig som kunde uden noget mellemled. Det sparer både udgifter til blomsterhandleren, men også tid, da blomsterne kan bindes på vores værksted og sendes til dig få minutter efter.

flowering er københavnsk

blomster leveret til enhver lejlighed

Sommeren er kommet, og det betyder studentergilder, sommerfester, og andre farverige begivenheder. Blomster har den unikke egenskab, at der findes farver og typer til enhver lejlighed. Vi har derfor et nøje udvalgt sortiment i forskellige prisklasser du kan vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte buket, der passer til dit budget og anledning. 

Som supplement til vores udvalg af blomster kan man også finde diverse delikatesser på Flowering.dk. Kombinér eksempelvis Ankers Fyldte Hjerter med den smukke Rococo Miljøbuket og en gaveæske med økologiske, lokalt producerede specialøl fra Hornbeer. Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen. 

Du kan også købe et gavekort og give din kære mulighed for selv at vælge fra vores udvalg af blomsterbuketter, lokale vin og øl, og udsøgte lækkerier.

miljøcertificerede blomster giver god samvittighed

Hos Flowering er blomster i fokus, og der står miljø øverst på vores prioritetsliste. Vores Miljøbuketter består udelukkende af miljøcertificerede blomster, håndplukkede overskudsblomster samt lokalt dyrkede blomster. Derfor kan du glæde en, som står dig nær med en Miljøbuket, der ikke kun er smuk, men også produceret i Danmark uden spild, kunstgødning og sprøjtemidler – og så er den endda købt på Flowerings hjemmeside, der er drevet af 100% grøn energi!

Vi er af den overbevisning, at glæden ved at give blomster også skal være til glæde for verden og naturen.