⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering til Køge

Hos Flowering leverer vi blomster til hele Køge. Du kan altså sidde trygt i dit hjem og sprede glæde med få klik. Kort tid efter vi har modtaget din ordre er vi klar til at udbringe blomster til en, du vil gøre glad.

Find den perfekt blomsterbuket – udforsk vores nøje udvalgte produkter her på Flowering.dk nu.

blomster anbefalinger til Køge

 • Scandinavian buket

  fra 319 kr
  Vælg muligheder
 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr
  Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder

få miljøcertificerede blomster leveret til døren i Køge

Køge er en handelsby, der har været centrum for handel i 1.000 år. Det er altid hyggeligt at gå ned af Strædet i Køge og shoppe i de mange små specialbutikker. 

Hos Flowering behøver du blot gå i én onlinebutik for at få fat i alt, du har brug for til at glæde en, du har kær. Vi har hurtig blomsterudbringning til hele Køge, så gå på opdagelse i vores sortiment og find en smuk blomsterbuket, som vi straks binder og sender afsted til dig.

blomster med god samvittighed

Vi er ingen helt normalt blomsterhandler – vi er nemlig 100% dansk ejet uden nogen form for mellemled. Det betyder, at vi kan levere blomster, der er mindst lige så friske som dem, du køber i en fysisk blomsterbutik og du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning – du bestiller blot på vores hjemmeside, vi bringer ud og leverer direkte til dig i Køge.

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen.

Nå ja, og så er vi også blandt de bedste på Trustipilot med næsten 1.000 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.