⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering Helsingør 

 

Vil du glæde en, som står dig nær? Hos Flowering leverer vi smukke miljøcertificerede blomster til hele Helsingør. Vi har mere end 50.000 glade kunder, som vi har glædet med vores blomsterbuketter, der bindes og leveres kort tid efter, vi har modtaget din ordre.

Tag et kig på vores nøje udvalgte sortiment af miljøbuketter og udsøgte delikatesser, som vil gøre enhver modtager glad.

blomster anbefalinger til Helsingør

 • Classic Buket

  fra 289 kr
  Vælg muligheder
 • Rococo buket

  fra 419 kr
  Vælg muligheder
 • Botanic Buket

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder

blomster levering Helsingør med Flowering

Helsingør er kendt for sit rige kulturliv og sin store historiske betydning. Den livlige by tiltrækker ikke blot danskere, men også svenskere, som valfarter over sundet til byen for at opleve Kronborg og besøge byens mange specialbutikker.

Byens historie er helt unik. Bymidten udgøres af huse, hvoraf mange er op til 500 år gamle, og det er da også i Helsingør, at William Shakespeares mest kendte stykke, Hamlet, foregår.

Denne skønne by beboes af skønne mennesker, som i ny og næ har fortjent en erkendtlighed. Er der en i Helsingør, du gerne vil glæde med en blomst, så gå på opdagelse i vores sortiment og find en smuk buket, som vi straks binder og sender afsted til dig eller din kære. Flowering til dig der har brug for blomster levering Helsingør. 

blomster med god samvittighed

Vi er ingen helt normalt blomsterhandler – vi er 100% online. Det er både godt for miljøet, men det sparer også tid og udgifter. Det betyder, at vi kan levere blomster, der er friskere end dem, du køber i en fysisk blomsterbutik, og du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med.

Gå på opdagelse i vores nøje udvalgte sortiment, der består af blomsterbuketter, chokolade, samt lokale vin og øl. Du kan altså sidde derhjemme i sofaen og finde den perfekte gave til netop din anledning – du bestiller blot på vores hjemmeside, vi bringer ud og leverer direkte til dig i Helsingør.

Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen. Vi har desuden den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,9 flotte stjerner ud af 5 – fra flere end 800 tilfredse anmeldere som bevis på, at vi leverer smukke blomster med god service.