⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering til Valby

Vi leverer 365 dage året rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster – også i Valby. Med blomster levering til Valby kan du derfor sende blomster til en du holder af eller forkæle dig selv med en fin og unik blomsterbuket. Flowering blev skabt af en gennemgående kærlighed til blomster samt den livsglæde den bringer med sig. 

blomster anbefalinger til Valby

 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Rococo buket

  fra 419 kr
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Favorit

  Biedermeier Buket

  fra 309 kr
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
 • Scandinavian buket

  fra 319 kr
  Vælg muligheder This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page

Blomster levering til Valby med Flowering

Vil du sende en kærlig hilsen med en blomsterbuket? 

Med Flowerings unikke blomsterbuketter kan du sende blomster til en du holder af, leveret direkte til døren i Valby. Blomster levering til Valby giver dig mulighed for at bestille direkte fra siden uden bekymring. Vi sørger nemlig for at dine blomster bliver leveret direkte til døren i Valby og spreder blomsterglæde på vej til dig.

Se vores nøje udvalgte blomsterbuketter og kombiner eksempelvis dine smukke blomster med Ankers fyldte chokolade og dansk rødvin.

fremtidens blomster

Flowerings blomsterbuketter består af tre kernekomponenter – overskudsblomster, danske blomster og miljøcertificerede blomster. Vores blomsterbuketter er blevet skabt af en gennemgående kærlighed til blomster og den glæde den bringer med sig, vil vi sprede til alle vores kunder. Vi mener at glæden ved blomster også skal være til glæde for vores natur. Alt sammen med henblik på at gøre blomsterindustrien grønnere uden at gå på kompromis med kvalitet.

Derfor kan du bestille vores buketter uden bekymring. Det eneste du skal gøre er at bestille fra vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig og leverer direkte til din adresse i Valby.

Læs mere om vores blomsterløfte og blomsterbuketter – sammen får vi verden til at blomstre.

Hurtig levering af blomster i Valby

Vi leverer til alle adresser i Valby uanset hvor i byen du befinder dig. Vi ved at Valby er en by fyldt med liv, natur, kultur og pulserende hverdage. Derfor gøre vi det nemt og hurtigt, at sende en kærlig hilsen til en der står dig nær. Med blomster levering til Valby kan du få dine blomster leveret direkte til døren i Valby med en hurtig og nem levering fra Flowering.

Vi leverer nemlig 365 dage året rundt, derfor kan du sende en kærlig hilsen til en du holder af i hele København, Østerbro, Frederiksberg, Amager og mange andre byer. Se listen over alle vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.