blomster til bryllup

Et bryllup er en af livets største begivenheder, og der er mange ting at holde styr på heriblandt blomsterdekorationer. Det vil vi gerne hjælpe med. Vores dygtige og kreative florister sammensætter og kreerer unikke blomsterdekorationer der opfylder jeres behov og ønsker til den store dag. 

bryllupsblomster

Et bryllup er en stor fest i kærlighedenstegn, som fortjener en uforglemmelig fejring med unikke og enestående blomster. 

Lad os være med til at gøre din store dag endnu større. 

Hos Flowering kan vi skræddersy bryllupsbuketter, så de passer til dine behov og ønsker. Vi kreerer uforglemmelige brudebuketter, unikke borddekorationer, knaphulsblomster og meget mere. Hvis det lyder interesant, så tøv endelig ikke med at kontakte os. 

Lad os i fælleskab finde de rette blomster til dig.

levering af bryllupsblomster

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, således du blot kan læne dig tilbage og slappe af på din store dag. Derfor leverer vi direkte til døren på hele Sjælland & Lolland-Falster, så det eneste du skal gøre, er at tage imod dine blomster. 

Vi går ikke på kompromis med vores blomsterløfte – ej heller på din store dag. Derfor består vores blomster til jeres bryllup af lokale danske blomster, miljøcertificerede blomster samt friske overskudsblomster. På den måde passer vi bedst på vores miljø og sørger for at du kan fejre jeres store dag med god samvittighed.