⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

blomster til bryllup

En bryllupsdag er en helt særlig begivenhed, som fejrer kærligheden mellem to mennesker og det liv, de allerede har bygget sammen og det liv de kommer til at bygge. Uanset om i har været gift i 1, 10 eller 20 år, er det en dag, der fortjener at blive fejret på en særlig måde. 
Blomster er en meget smuk måde at markere dagen på. Hos Flowering tilbyder vi et bredt udvalg af blomster, der er perfekte til at signalere hvor meget I holder af hinanden på jeres bryllupsdag. Vores dygtige og erfarne florister er alle dedikerede til sagen, og de er også kendte for at skabe de mest unikke og personlige blomsterdekorationer, som vi gøre jeres bryllupsdag endnu mere speciel. 

forkæl din partner med smukke blomster på bryllupsdagen  

En god og traditionsrig måde at forkæl din partner på, er ved at forære en flot buket blomster blomster på årsdagen for bryllup. Vi tilpasser hellere end gerne vores smukke buketter efter dine personlige præferencer og ønsker. Har din partner en yndlingsblomst eller en bestemt farve, som han eller hun foretrækker, så skræddersyer vi buketten, så den med sikkerhed får din partner til at forelske sig på ny. Du kan også udforske vores anledningsbuketter,så du kan forkæle din partner med smukke blomster til enhver anledning.  

bestil en buket på årsdagen for jeres bryllup med Flowering  

Årsdagen for jeres bryllup er en særlig dag, hvor I igen har muligheden for at fejre jeres kærlighed. Et årligt tilbagevendende øjeblik, hvor i har ekstra meget mulighed for at sige til hinanden, at I stadig er helt specielt glade for hinanden. En flot buket blomster kan være en smuk og romantisk måde at markere denne særlige anledning på, og måske vækker blomsterne endda minder fra jeres bryllup, som tager jer direkte tilbage til den helt specielle dag. 
Hos Flowering ønsker vi, at gøre det let for dig ved at levere blomster direkte til døren i København, Sjælland & Lolland-Falster, så du kan slappe af og fokusere på at fejre din bryllupsdag og forkæle hinanden. Når du bestiller blomster hos Flowering, kan du bestille dem med ekstra god samvittighed. Vores buketter bygger på lokale, miljøcertificerede og friske overskudsblomster, hvis mission er at passe ekstra godt på miljøet. 

gavesæt med blomster til bryllupsdagen   

Hvis du vil gøre din bryllupsdag ekstra speciel, kan du overveje at kombinere dine blomster med noget ekstra lækkert dansk chokolade. Det er en perfekt måde at sprede endnu mere kærlighed på, og det vil med sikkerhed vække glæde hos dine partner. For helt ærligt, hvem elsker ikke chokolade? Hos Flowering har vi bredt udvalg af gaveæsker, som passer til enhver smag.Uanset om din partner er til øl, vin eller chokolade, eller måske er helt vild med det hele, så kan vi hjælpe dig, med at finde den perfekte kombination til jeres bryllupsdag.  

levering af bryllupsblomster

Vi ønsker at gøre det nemt for dig, således du blot kan læne dig tilbage og slappe af på din store dag. Derfor leverer vi direkte til døren på hele Sjælland & Lolland-Falster, så det eneste du skal gøre, er at tage imod dine blomster. 

Vi går ikke på kompromis med vores blomsterløfte – ej heller på din store dag. Derfor består vores blomster til jeres bryllup af lokale danske blomster, miljøcertificerede blomster samt friske overskudsblomster. På den måde passer vi bedst på vores miljø og sørger for at du kan fejre jeres store dag med god samvittighed.