⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Flowering – din innovative blomsterhandler tæt på Amager

Få leveret Flowerings flotte blomsterbuketter direkte til din dør på Amager. Alle vores blomsterbuketter er skabt med omtanke; det betyder, at vi har kigget alle processer efter i sømmene og skabt et produkt, med målsætningen om at belaste klimaet mindst muligt.

Du kan derfor nemt sende en blomsterbuket til én, du holder af. Så får I begge et smil på læben. Vi leverer til hele København samt hele Sjælland og Lolland-Falster.

 • Rene liljer

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Favorit

  Biedermeier Buket

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr
  Vælg muligheder
 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder

send blomster med levering til hele Amager

Uanset hvor på Amager, du gerne vil sende blomster til, kan Flowering hjælpe dig. Så hvis du har en kommende begivenhed i kalenderen – fx en konfirmation, en sommerfest, et bryllup, Mors Dag eller en fødselsdag – kan du nemt og hurtigt bestille en blomsterbuket hos Flowering. Så sørger vi for at være fremme med blomsterne på den ønskede dato, og så kan du ellers læne dig tilbage og fokusere på andre ting. 

Uanset anledningen har blomster den unikke egenskab, at der findes farver og typer til enhver lejlighed. Vi har derfor et nøje udvalgt sortiment i forskellige prisklasser, du kan vælge imellem, så du kan finde den helt perfekte buket, der passer til dit budget og anledning.

Du har også mulighed for at tilføje en ekstra gave til bestillingen. Her kan du fx vælge fyldte chokolader, smagfulde vine eller eksklusive og økologiske øl fra dansk mikrobryggeri. Se hele vores udvalg af andre gaver her.

blomsterudbringning på Amager med hurtig levering og 5 dages friskheds-garanti

Når du bestiller blomster gennem Flowering, er du sikret lynhurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti. På den måde sørger vi for, at du hurtigt kan få glæde af din Miljøbuket, og at du samtidig kan få glæde af den over længere tid. 

Skulle blomsterne visne inden for 5 dage, skal du kontakte vores kundeservice – info@flowering.dk eller (+45) 92 92 55 55 – og så sender vi en ny buket blomster til dig (eller modtageren), kvit og frit.

Københavnsk blomsterhandler med globalt udsyn

Flowering startede som en webshop, hvor det er nemt at bestille flotte og håndbunde blomsterbuketter. Sidenhen har vi udvidet forretningen med en lokal butik på Gammel Kongevej 169, Frederiksberg, hvor du også kan gå på opdagelse i vores fantastiske blomsterunivers.

Men selvom vi nu findes lokalt, er udsynet og klimaambitionerne fortsat globale. Vores forretning er nemlig skruet sådan sammen, at vi arbejder positivt for en række af FN’s verdensmål gennem vores blomster og strategi.

Vores nytænkende blomsterbutik på Frederiksberg er ikke en helt almindelig blomsterbutik med fyldte hylder og et væld af blomster, planter og færdigbundne buketter. Nej, vores mission er at vise, at omtanke, friske blomster og unikke sanseoplevelser går fint hånd-i-hånd.

miljøcertificerede blomster er fremtiden

Hos Flowering er blomster i fokus, og der står miljø øverst på vores prioritetsliste. Vores blomsterbuketter består af miljøcertificerede blomster, håndplukkede overskudsblomster samt lokalt dyrkede blomster. Derfor kan du glæde en, som står dig nær med en blomsterbuket, der ikke kun er smuk, men også håndbundet i Danmark – og så er den endda købt på Flowerings hjemmeside, der er drevet af 100% grøn energi!

Vi er af den overbevisning, at glæden ved at give blomster også skal være til glæde for verden og naturen. Læs mere om vores koncept her.