Blomster levering Amager

 

Vi er 100% online og derfor ikke en helt normal blomsterhandler. Dette er både godt for miljøet samt for tid og udgifter der skulle være hertil. Dette betyder at vi kan levere blomster direkte til Amager, der er mere friske end dem du køber i en fysisk blomsterbutik. Samtidig kan du glæde dine nærmeste med en unik buket hurtigt, nemt og til priser hvor alle kan være med. Når det kommer til blomster levering Amager kan du trygt overlade det til vores kompetente florister.

blomster anbefalinger til Amager

 • Miljøbuket

  Nordic

  fra 519 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig blomsterbuket flowering

  Biedermeier

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • blomster buket miljøvenlig

  Classic

  fra 289 kr
  Vælg muligheder
 • Efterårsbuket

  fra 309 kr
  Vælg muligheder

Friske og miljøcertificerede blomster leveret til dig

Vi er et online blomsterkoncept, som kæmper for at passe på den jord, vores blomster kommer fra. Vores livsmål er, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for vores natur. Og derfor kan vi med god samvittighed stå for din blomster levering Amager.

Vi er blevet skabt af en gennemgående kærlighed til blomster, og den livsglæde de bringer med sig, samt af en undren over hvordan vi kan forlænge blomsternes levetid og derigennem den kærlighed og livsglæde, som blomsterne bidrager til. Alt sammen med henblik på at passe på naturen og uden at gå på kompromis med kvalitet. På baggrund af det skabte vi miljøbuketten, som i dag består af tre blomsterkomponenter – overskudsblomster, danske blomster og miljøcertificerede blomster.

Læs mere om vores blomsterløfte og miljøbuketter – Sammen får vi verden til at blomstre.

Hurtig levering af blomster på Amager

Med blomster fra Flowering får du leveret dine blomster nemt og hurtigt på Amager uanset hvor på Amager du befinder dig. Vi sørger for at levere dine blomster til Amager uden din bekymring. Vi garanterer at sprede blomsterglæde på vejen og levere blomster til en du holder af. 

Kombiner eksempelvis den skønne blomsterbuket med Ankers Fyldte Hjerter og en gaveæske med økologiske, lokalt producerede specialøl fra Hornbeer. Vi pakker varerne og binder blomsterne, og sender det hele afsted mod dig eller en af dine nærmeste, som har fortjent en kærlig hilsen. 

Vi leverer til hele Sjælland og Lolland-Falster – Se alle de postnumre vi leverer blomster til her, og læs mere om vores leveringsmuligheder i dit specifikke område – uanset om du har brug for blomsterlevering på Amager eller andre steder i København.