Vi leverer 365 dage om året ⚡ Levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder (mandag kl. 10:00)⚡

Vi leverer 365 dage om året ⚡ Levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder (mandag kl. 10:00)⚡

Flowering – din innovative blomsterhandler på Frederiksberg

Flowering – din innovative blomster-handler på Frederiksberg

Flowering er din innovative blomsterhandler placeret i centrum af Frederiksberg på Gl. Kongevej 169. Her finder du et billedskønt udvalg af blomsterbuketter, som du også kan se et udpluk af her på siden.

I Vores blomsterbuketter har vi gjort en indsats for at bruge miljøcertificerede blomster, danske blomster dyrket på lokale marker og friske overskudsblomster.

 • Scandinavian buket

  fra 319 kr Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr Vælg muligheder
 • Botanic Buket

  fra 519 kr Vælg muligheder

lokal blomsterhandler med globalt udsyn

Flowering startede som en webshop, hvor det er nemt at bestille flotte blomsterbuketter med omtanke. Sidenhen har vi udvidet forretningen med en lokal butik på Gammel Kongevej 169, Frederiksberg, hvor du også kan gå på opdagelse i vores fantastiske blomsterunivers.

Men selvom vi nu findes lokalt, er udsynet og klimaambitionerne fortsat globale. Vores forretning er nemlig skruet sådan sammen, at vi arbejder positivt for en række af FN’s verdensmål gennem vores blomsterbuketter.

Vores nytænkende blomsterbutik på Frederiksberg er ikke en helt almindelig blomsterbutik med fyldte hylder og et væld af blomster, planter og færdigbundne buketter. Nej, vores mission er at vise, at en grønnere fremtid, friske blomster og unikke sanseoplevelser går fint hånd-i-hånd.

Allerede ved første skridt ind i butikken vil du opleve, at dine sanser bliver stimuleret. Du mødes af en unik duft, der for alvor forkæler din lugtesans, og rolig lounge-musik i øregangen som får dig helt ned i gear. Kigger du rundt, vil du ikke opleve et overvældende sortiment af færdigbundne buketter.

Du vil i stedet opleve, at vores blomsterbuket bindes på bestilling. Det vil altså sige, at du på få minutter står med din blomsterbuket i hænderne, hvor den er klar til at tage med hjem – ovenikøbet med god samvittighed. Blomsterbuketterne, som bindes i butikken, er nemlig lavet efter de helt samme principper, som buketterne fra vores online produktion, så vi kan overholde det blomsterløfte, vi har givet til Jorden.

åbningstider

Mandag: 08:00- 13:00
Tirsdag: 09:00 – 17:30 
Onsdag: 09:00 – 17:30
Torsdag: 09:00 – 17:30
Fredag: 09:00 – 17:30
Lørdag: 10:00 – 15:00

friske og miljøcertificerede blomster

Vores buketter består af danske blomster, overskudsblomster og miljøcertificerede blomster, som er det, vi i dag kalder for Miljøbuketten. Disse tre kernekomponenter er med til at bidrage til en grønnere blomsterbranche og minimere blomsterspild.

Med vores blomsterbuketter får du blomster af miljøet for miljøet. Vi er blevet skabt af en gennemgående kærlighed til blomster og en undren over, hvordan vi kan forlænge blomsternes levetid samt dens kærlighed og livsglæde, som blomster bidrager til.

Læs mere om vores blomsterløfte og Miljøbuketter – Sammen får vi verden til at blomstre.

bestil blomster til levering og udbringning på Frederiksberg

Du kan naturligvis også bestille vores unikke blomsterbuketter til levering og udbringning på Frederiksberg samt mange andre områder i Danmark. Send en sød tanke med Flowerings blomster til én, der står dig nært. Hos Flowering kan du sprede blomsterglæden til en, du holder af med vores blomsterbuketter, og uden at du skal flytte en finger. Vi sørger nemlig for at blomsterne sendes friske og smukke direkte fra vores blomsterbinderi til en der står dig nær. 

Skulle blomsterne mod forventning begynde at visne inden for kort tid, tilbyder vi 5 dages friskhedsgaranti på din bestilling. Hvis blomsterbuketten begynder at visne inden for 5 dage, skal du derfor kontakte vores kundeservice – info@flowering.dk – og så sender vi en ny buket blomster til dig, kvit og frit.

andre lækre gaver

Kombinér eksempelvis dine smukke blomster med Ankers fyldte chokolader eller en dansk hvidvin og få det hele leveret til den ønskede adresse – på Frederiksberg eller andetsteds. Det eneste, du skal gøre, er at bestille direkte fra vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig og garanterer at sprede blomsterglæde på vejen.

 • 2 flasker rødvin & 14 fyldte chokolader

  439 kr
  Tilføj til kurv
 • Det fuldendte gavesæt

  395 kr
  Tilføj til kurv
 • 1 family pack, 1 rødvin og 2 stk. lakrids

  349 kr
  Tilføj til kurv

Nå ja, og så har vi den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,8 flotte stjerner – fra flere end 900 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.

Vi leverer også vores unikke blomster til indre København, Østerbro, Nørrebro, Vesterbro og omegn. Se listen over alle vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.

hurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti

Når du bestiller blomster gennem Flowering, er du sikret lynhurtig levering og 5 dages friskhedsgaranti. På den måde sørger vi for, at du hurtigt kan få glæde af din blomsterbuket og at du samtidig kan få glæde af den over længere tid. 

Skulle blomsterne visne inden for 5 dage, skal du kontakte vores kundeservice – info@flowering.dk – og så sender vi en ny buket blomster til dig (eller modtageren), kvit og frit.