⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil helt frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

⚡ ALLE HVERDAGE: Bestil frem til kl. 16:00 (mandag kl. 10:00) og få leveret samme dag i udvalgte områder. Se mere.

Konto

Kurv

om os

om os

Blomsterfrøet til flowering blev sået ud fra en gennemgående kærlighed til blomster og naturen.

Blomsterfrøet til flowering blev sået ud fra en gennemgående kærlighed til blomster og naturen.

iværksætterånd i blomsterflor

Den første spire til det, som blev til Flowering.dk, blev skabt, da vores stifter, Artin, voksede op som søn af en blomsterhandler på Grønttorvet i København.

Kærligheden til blomster har været en stor grundsten i vores liv siden da, men også en voksende undren over, hvor stor mangel på grøn omstilling, blomsterbranchen i det hele taget har.

Hvis vi gør det her rigtigt, må vi kunne skabe både tanke på miljøet og bringe glæde, tænkte Artin, og tog fat i sin ven med sans for forretning og gode idéer, Johan.

I 2020 var to unge iværksættere i gang, og Flowering.dk en realitet.

unikke buketter, mindre spild

For at tage hånd om det store blomsterspild der eksisterer i blomsterbranchen, skabte makkerparret deres helt egen version af blomsterbuketten, der udelukkende bestod af friske overskudsblomster.

Der er løbet meget vand i åen, og vi har sidenhen tilføjet både lokale og miljøcertificerede blomster til vores blomsterbuketter, som i dag består af overskudsblomster, lokale blomster og miljøcertificerede blomster. Alle tre blomstertyper, der passer på den jord, vi og vores blomster er dybt afhængige af.

Læs mere om vores blomstertyper her.

Siden allerførste dag har vores livsmål været, at glæden ved at sende blomster også skal være til glæde for vores verden og naturen. Det er et vedvarende løfte, som vi opretholder med stor lyst ved at bidrage til en grønnere fremtid igennem ethvert led i blomsterindustrien.

Derfor har et godkendt dansk teknologisk institut foretaget en dybdegående komparativ livscyklusanalyse. Analysen dokumenterer, blandt andet, at vores blomsters CO2-aftryk er 35% lavere end konventionelt dyrkede blomster.

35% lavere co2-aftryk