⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Spred påskeglæde med smukke påskeblomster

Selvom påsken primært er kendt som en tid for chokoladeæg og påskeharer, bør det også huskes og anerkendes som en fatastisk tid, hvor naturen begynder at vågne og blomstre efter sit lange vinterhi. Der eksisterer ikke noget, som symboliserer forårets længe ventede ankomst bedre end smukke påskeblomster. Disse farverige og livlige blomster er en perfekt måde at bringe foråret ind i dit hjem, og der er mange forskellige typer at vælge imellem. Hos Flowering er vi stolte af at kunne tilbyde et fantastisk udvalg af farverige og livlige påskeblomster, som med sikkerhed vil bringe lys og glæde til dit hjem i påsken. 

Vi har nøje udvalgt vores påskeblomster for at sikre, at de er af højeste kvalitet og samtidig bugner af friskhed. Vi benytter også miljøcertificerede blomster for at sikre, at vores produkter er både smukke og mere miljøvenlige. Vi tilbyder naturligvis også forskellige farver og størrelser, så du kan finde den perfekte påskeblomst til dit hjem.  

oplagt til påske

send en påskehilsen til en du holder af

Påsken er en tid, hvor vi sætter særlig stor pris på, at vise vores kærlighed og taknemmelighed overfor dem vi holder af. En smuk påskebuket kan være den perfekte måde, at sende en lille hyggelig påskehilsen til en du holder af. Hvis man holder af at sprede glæde og nærvær blandt sine venner og familie, så kan en lille påskehilsen være en oplagt måde, at sprede den gode energi i denne særligt hyggelige tid. Det kan være til en ven, et familiemedlem eller endda en kollega, som du ønsker at overraske og vise din taknemmelighed over for. Vores påskeblomster er en hyggelig og meningsfuldt gave, der med sikkerhed får smilet frem hos din kære. Du kan udforske vores brede udvalg af blomster og se, hvilken påskebuket du skal sende i år.

glem ikke det søde

2023

pynt påskebordet med en påskebuket

Påsken er en tid fyldt af kærlighed og taknemmelighed, men også en tid hvor vi samles til påskefrokost med familie og venner. En af de mest traditionelle måder at pynte påskebordet, er ved at tilføje en smuk og nøje udvalgt påskebuket. En påskebuket kan være en simpel blomsterdekoration eller en farverig buket af forårsblomster, der giver liv og farve til dit skønne påskebord. En påskebuket kan også være en måde at tilføje dit eget personlige præg på påskebordet, og på den måde skabe en varm og indbydende atmosfære som dine gæster vil holde af. Derfor synes vi, at du skal give dit årlige påskebord en ekstra portion kærlighed i form af vores vidunderlige påskeblomster. Bestil din påskebuket i dag, og oplev hvordan den skaber den helt rigtige fornemmelse af forår.

 

gaveæsker til påskefrokosten   

Påskefrokosten er en sjov og traditionsrig begivenhed, som vi glæder os til hvert evigt eneste år. Det er en tid, hvor vi samles med vores nærmeste for at fejre påsken og nyde hinandens selskab. En af de bedste måder at gøre påsken endnu mere mindeværdig på, er ved at give en gaveæske fyldt med hyggelige påskegodter og spændende delikatesser. Gaveæsker til påskefrokosten er en populær måde at vise dine kære hvor meget du holder af dem. Disse kan indeholde alt fra chokoladeæg og småkager til lækre oste og pålæg. Der er faktisk ingen begrænsninger som sådan. Du jo også lige vælge at tilføje et par flasker vin eller en flaske champagne, som med sikkerhed er med til at skabe den perfekte påskestemning. Hos Flowering kan du naturligvis finde et bredt udvalg af gaveæsker, som passer til enhver smag og anledning. Vi tilbyder gaveæsker med lækker chokolade, forfriskende og delikat vin eller fyldige øl, som alle har en fællesnævner – modtageren kommer til at elske det. Udover det har vi også smukke gaveæsker, der kombinerer blomster og chokolade for at give en unik og kærlig gave til din ven eller kære. Uanset om ønsker at forkæle dig selv eller en anden, så kan vores gaveæsker opfylde alles smag og ønsker til påsken.

send en miljøvenlig påskebuket med Flowering

Hos Flowering kan du selvfølgelig sende en smuk påskebuket til dine nærmeste, uanset hvor de befinder sig i landet. Vores påskeblomster er nøje udvalgt for at sikre, at de er af højeste kvalitet og friskhed, og vi hjælper dig hjertens gerne med at skabe en smuk buket, some passer til din smag og dit budget. Vores påskeblomster er en kombination af friske overskudsblomster og sæsonbetonede blomster, som vi nøje udvælger og samler til smukke buketter. Vi prioriterer, at bruge lokale og bæredygtigt dyrkede blomster, og derfor er vores buketter også bygget op omkring denne mission. På den måde kan du være sikker på, at dine påskeblomster ikke kun er smukke, men også ansvarlig og miljøvenlige. Du kan læse mere om vores blomsterløfte.