⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Send blomster på Valentinsdag

Valentinsdag 2023, 14 februar, falder på en tirsdag

Velkommen til vores romantiske Valentinsdag blomsterbuketter.

Hos flowering mener vi, at kærlighed og bæredygtighed kan gå hånd i hånd. Derfor tilbyder vi et udvalg af smukke, klimabevidste blomsterbuketter, der kan hjælpe dig med at udtrykke din kærlighed på denne særlige dag.

oplagt til Valentinsdag

D. 14 februar 2023

hvilke blomster er bedst til Valentinsdag?

Valentinsdag er den perfekte anledning til at udtrykke din kærlighed og hengivenhed med smukke, romantiske blomster. Her er nogle klassiske og tidsløse blomster, der med garanti vil imponere din elskede:
 • Roser: Hvis du vil udtrykke en blødere og mere beundrende kærlighed, kan du med fordel overveje roser. Disse sarte blomster er perfekte til at udtrykke påskønnelse, taknemlighed og hengivenhed. 
 • Tulipaner: Tulipaner er lyse og vækker følelser af glæde og dybfølt kærlighed, og de er derfor et oplagt blomstervalg til Valentinsdag. Vælg en buket af blandede farver for en legende og sjov stemning, eller hold dig til klassiske røde tulipaner for et mere traditionelt look. 
 • Pæoner: Disse frodige, romantiske blomster – der også kendes som bonderoser – er et smukt valg til Valentinsdag. 
 • Liljer: Disse elegante blomster har historisk set været et symbol på renhed og raffineret skønhed på tværs af kulturer. I Kina er liljer fx forbundet med 100 års kærlighed, hvorfor de også bruges til især bryllupper, hvorimod liljer i en mere vestlig kontekst typisk forbindes med renhed.

Uanset hvilke blomster du vælger, skal du sørge for at sætte et personligt præg med et kort eller en lille valentinsgave i form af lækker chokolade, en smagfuld vin eller eksklusiv øl fra et dansk mikrobryggeri. Dette vil vise din elskede, at du tog dig tid til virkelig at tænke over dem og deres præferencer.

blomsterlevering på Valentinsdag?

Valentinsdag falder hvert år d. 14 februar, så du har god mulighed for at planlægge de perfekte dag for dig og din elskede. For at gøre det lidt nemmere kan du også altid få blomsterne leveret direkte til døren på Valentinsdag. På den måde kan du komme et skridt foran tidsplanen.  

Det er nemlig ikke altid, at vi har tid og overskud til at  prioritere nærhed og romance. Men det er for mange mennesker meget vigtige elementer i en sund og meningsgivende relation, og her er Valentinsdag altså den perfekte anledning til at huske at få gjort noget ved det!

Udover at være miljøvenlige er vores blomster også friske og omhyggeligt udvalgte for at sikre den højeste kvalitet. Vi tilbyder fleksible leveringsmuligheder, der passer til din tidsplan, så du kan overraske din kæreste eller partner med en romantisk blomsterbuket på det perfekte tidspunkt. Det er noget, vores mange tilfredse kunder sætter pris på. 

Du kan få leveret vores flotte blomsterbuketter til København, hele Sjælland og Lolland Falster. Vi sender blomsterne fra eget værksted, og vi leverer altid inden for tidsrummet 09:00-19:00. Læs mere om levering her.

 • Rene liljer

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder

elsk din partner og elsk planten

Vores blomsterbuketter er det, vi kalder Miljøbuketter. Det betyder, at vores blomster er specielt udvalgt for at belaste klimaet mindst muligt. Hos Flowering kan du derfor både vise din kærlighed til din partner og planeten med vores smukke, miljøvenlige Valentinsdag-blomster. 

En Miljøbuket hos Flowering består af tre forskellige dele: 

 • Friske overskudsblomster: Blomstertransportører kan ikke altid få solgt alle deres blomster. Når de ikke kan det, må de smide resten af de ellers friske og flotte blomster ud. Det mener vi, er en skam. Derfor har vi eksklusive samarbejdsaftaler med en række blomstertransportører, som vi køber de overskydende blomster af, og som vi bruger i vores Miljøbuketter. På den måde undgår vi sammen unødigt blomsterspild. 

 • Danske blomster: Vores Miljøbuketter består også af blomster dyrket lokalt i Danmark. Det minimerer brugen af transport, hvilket er en stor klimasynder. Derudover prioriterer vi ligeledes danske blomster dyrket på friland uden brug af kunstgødning og sprøjtemidler. 

 • Miljøcertificerede blomster: Den sidste komponent af vores Miljøbuketter er blomster fra miljøcertificerede gartnerier. Gartnerierne bliver tjekket for brug af kunstgødning, sprøjtemidler, affaldssortering, vandspild samt arbejdsvilkårene for de ansatte.

Ved at bestille blomster til Valentinsdag gennem Flowering gør du derfor ikke kun din partner glad – du gør også klimaet glad. At klimaet betyder så meget for os, kommer også til udtryk i vores blomsterløfte. Læs mere om det ved at trykke på linket. 

Du er også meget velkommen til at besøge os i vores fysiske butik på Frederiksberg! Så kan vi fortælle dig meget mere om vores koncept, og så kan du også gå på opdagelse i vores betagende blomsterunivers!