styles by flowering

Flowering tilbyder unikke buketter inden for følgende tre blomsterstile.
Klik på én og læs mere om den valgte stil.

FLOWERS WITH ATTITUDE

flowering denmark

FLOWERS WITH ATTITUDE

flowering denmark

UNIKKE BLOMSTER

Vores blomster er helt unikke. Hver en blomst er håndplukket af vores dygtige blomsterindkøbere, og valget er ikke op til tilfældigheder. Vores unikke leverandøraftaler gør det muligt, at vi udelukkende kan handle blomster fra overskudslager og danske lokaldyrkede blomster, hvoraf vi og du sparer op til 30%. Blandt de overskydende blomster vælger Flowering de mest friske og eksklusive af slagsen, nemlig A-klasse blomster. På denne måde kombinerer vi bæredygtighed med lave priser. Bæredygtighed er kernen i enhver beslutning, vi træffer. Vi har en sund blanding af lokale danske blomster og selektive overskudsblomster.

BÆREDYGTIGHED

Ved at handle hos Flowering får du luksus for småpenge. Og vigtigst af alt, er du med til at passe godt på vores allesammens jordklode. Gør det rigtige og bestil dine blomster hos Flowering Denmark: Vi kombinerer god stil med god etik.

BLOMSTER FOR ALLE PENGENE

Modsat andre blomsterleverandører leverer vi vores buketter direkte fra vores eget værksted, helt uden mellemled. På denne måde garanterer vi, at alle dine penge bliver brugt på at levere den bedst mulige buket hjem til dig, eller en du har kær. Vores kunder sparer de ca. 25%, som andre webshops, der kun formidler kontakt til en blomsterbutik, tager i provision.