Blomster levering Østerbro

 

Vi leverer 365 dage året rundt på hele Sjælland og Lolland-Falster, også på Østerbro. Derfor kan du sende blomster til en du holder af eller forkæle dig selv og sprede blomsterglæden med blomster levering Østerbro. Flowering blev skabt af en gennemgående kærlighed til blomster samt den livsglæde den bringer med sig – blomster af miljøet for miljøet.

blomster anbefalinger til Østerbro

 • miljøvenlig tanke med blomsterspand

  Blomsterspanden

  fra 395 kr
  Vælg muligheder
 • rococo miljøbuket

  Rococo

  fra 419 kr
  Vælg muligheder
 • Miljøbuket

  Scandinavian

  fra 319 kr
  Vælg muligheder
 • Miljøbuket

  Nordic

  fra 519 kr
  Vælg muligheder

Blomster levering Østerbro med Flowering

Kender du en der fortjener en kærlig hilsen med vores unikke miljøbuketter, så send blomster til en du holder af på Østerbro. Vi leverer nemlig direkte til døren, helt uden din bekymring. Se vores nøje udvalgte miljøbuketter og kombiner eksempelvis dine smukke blomster med Ankers hjerte chokolade og dansk rødvin.

Det eneste du skal gøre er at bestille blomster levering til Østerbro, direkte fra vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig.

Blomster med god samvittighed

Blomster levering Østerbro giver dig mulighed for at bestille smukke og enestående blomster fra Flowering.

Med vores miljøbuketter kan du nemlig købe blomster med helt god samvittighed. Vi mener at glæden ved blomster også skal være til glæde for verden. Alt sammen med henblik på at passe på naturen og uden at gå på kompromis med kvalitet. På baggrund af det skabte vi miljøbuketten, som i dag består af tre blomsterkomponenter – overskudsblomster, danske blomster og miljøcertificerede blomster.

Læs mere om vores blomsterløfte og miljøbuketter – Sammen får vi verden til at blomstre.

Hurtig levering af blomster på Østerbro

Bestil blomster online og få leveret direkte til døren på Østerbro. Vi leverer nemlig til alle adresser på Østerbro, nemt og hurtigt, så du kan sende en hilsen til en der står dig nær. Bestil online allerede i dag og få leveret blomster til dit ønskede tidsrum.

Vi leverer ikke kun til Østerbro. Vi leverer til hele København samt Frederiksberg, Nørrebro, Amager og resten af Sjælland og Lolland-Falster. Med Flowering, kan du sende blomster til en du holder af i København og resten af Sjælland. Se listen over alle vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.