Blomster levering Hellerup

 

 Vil du have leveret blomster direkte til din dør i Hellerup? Med blomster levering Hellerup får du netop mulighed for at bestille unikke blomster uden bekymring og endda med helt god samvittighed. 

Vores blomster består af 3 kernekomponenter – overskudsblomster, danske blomster samt miljøcertificerede blomster. Disse kernekomponenter er det vi i dag kalder for miljøbuketten – af miljøet for miljøet.

blomster anbefalinger til Hellerup

 • miljøvenlig tanke med blomsterspand

  Blomsterspanden

  fra 395 kr
  Vælg muligheder
 • blomster buket miljøvenlig

  Classic

  fra 289 kr
  Vælg muligheder
 • miljøvenlig blomsterbuket flowering

  Biedermeier

  fra 309 kr
  Vælg muligheder
 • Miljøbuket

  Scandinavian

  fra 319 kr
  Vælg muligheder

Friske og miljøcertificerede blomster leveret til dig

Vi er ingen helt normalt blomsterforhandler – vi er 100% online. Det er både godt for miljøet, men samtidigt sparer det også tid og udgifter i processen. Vores miljøbuket er med til at bidrage til en grønnere blomsterindustri og minimere blomsterspild. 

Med blomster levering Hellerup får du blomster af miljøet for miljøet. Vi er blevet skabt af en gennemgående kærlighed til blomster og den livsglæde den bringer med sig. Vi mener nemlig, at blomster også skal være til glæde for naturen. Derfor kan du få leveret unikke miljøbuketter, med god samvittighed fra Flowering.

Læs mere om vores blomsterløfte og miljøbuketter – Sammen får vi verden til at blomstre.

Send blomster med Kærlighed i Hellerup

Send en sød tanke med vores blomster til én der står dig nært i Hellerup. Spred blomsterglæden til en du holder af med vores miljøbuketter. Vi sørger nemlig for at blomsterne sendes friske og smukke direkte fra vores blomsterbinderi til din adresse i Hellerup. Med blomster levering Hellerup gøre vi det nemt for dig at sende blomster uden at du skal flytte en finger. 

Alt du skal gøre er at bestille direkte på vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig.

Hurtig levering af blomster i Hellerup

Vi ved at Hellerup er en by fyldt med glæde, kultur og travle hverdage. Derfor tilbyder vi dig hurtig og nem levering af blomster til Hellerup. Bestil vores miljøbuket og vi garanterer dig at sprede blomsterglæden på vejen.

Kombiner eksempelvis dine fine blomster fra Flowering med Ankers fyldte chokolader og dansk rosé direkte til en du holder af på Frederiksberg. Det eneste du skal gøre er at bestille direkte fra vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig og garanterer at sprede blomsterglæde på vejen.

Vi leverer også til København, Østerbro, Lyngby, Amager og resten af Sjælland. Se listen over vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.