⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering Lyngby

 

Få dine blomster leveret direkte til din dør i Lyngby. Vi er en online blomsterbutik, som leverer direkte til hele Sjælland og Lolland-Falster – også i Lyngby. Med blomster levering lyngby kan du få blomster til dig selv eller en du holder af. Vi leverer nemlig blomster til alle adresse i Lyngby, så du kan glæde dine nærmeste med en smuk blomsterbuket hurtigt, nemt og til priser, hvor alle kan være med.

 

Gå på opdagelse i vores blomstermark og find de blomster der passer til din anledning.

blomster anbefalinger til Lyngby

 • Scandinavian buket

  fra 319 kr
  Vælg muligheder
 • Mor-barn buket

  fra 510 kr
  Vælg muligheder
 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Rococo buket

  fra 419 kr
  Vælg muligheder

Friske og miljøcertificerede blomster leveret til dig

Vores blomster består af tre kernekomponenter – overskudsblomster, danske blomster og miljøcertificerede blomster. Disse tre komponenter er det vi i dag kalder for Miljøbuketten. Buketten er med til at bidrage til en grønnere blomsterbranche og minimere blomsterspild på daglig basis. Med blomster levering Lyngby kan du få buketter med helt god samvittighed. Vi kreerer nemlig blomster af miljøet for miljøet og har en gennemgående kærlighed til blomster og den glæde de bringer med sig. 

Vi er af den overbevisning, at glæden ved at give blomster også skal være til glæde for verden og naturen.

Læs mere om vores blomsterløfte og miljøbuketter – Sammen får vi verden til at blomstre.

Send blomster med kærlighed i Lyngby

Send en sød tanke og kærlig hilsen til en du holder af, med blomster levering Lyngby fra Flowering. Vi vil sprede blomsterglæden sammen med dig. Vi sørger nemlig for at din oplevelse bliver nem og helt uden din bekymring. Vi sender nemlig blomsterne friske og smukke direkte fra vores blomsterbinderi, til dig eller en der står dig nær. Alt du skal gøre er at bestille vores miljøbuketter, så klarer vi resten for dig.

Kombiner eksempelvis dine smukke blomster med Ankers overtrukne mandler og dansk rødvin direkte til en du holder af i Lyngby. Det eneste du skal gøre er at bestille direkte fra vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig og garanterer at sprede blomsterglæde på vejen.

Hurtig levering af blomster i Lyngby

Lyngby er en skøn og livlig by. Derfor vil vi sprede blomsterglæden med vores miljøbuketter. Vi er 100% online og derfor sørger vi for at levere en smuk og frisk buket til din dør i Lyngby. Med vores miljøbuketter kan du få leveret blomster direkte til døren nemt og hurtigt og med god samvittighed.

Vi leverer også vores unikke blomster til indre København, Østerbro, Amager og mange flere byer. Se listen over alle vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.