⁕     levering indenfor 3 timer i hverdagene ved bestilling inden kl 16:00 i udvalgte områder ⁕      vi leverer 365 dage året rundt ⁕      friskbundet og leveret direkte til døren     ⁕

Hurtig levering på hele Sjælland og Lolland Falster | Se muligheder

Blomster levering Holbæk

 

Vi er 100% online og derfor ikke en helt normal blomsterhandler. Vores koncept er både godt for miljøet samt for tid og udgifter der skulle være hertil. Det betyder at vi hos Flowering kan levere dine blomster til Holbæk, der er mere friske end dem du køber i en lokal og fysisk blomsterbutik. Tag et kig på vores nøje udvalgte blomster sortiment for blomster levering Holbæk, som vil gøre enhver modtager glad – Spred blomsterglæden sammen med Flowering.

blomster anbefalinger til Holbæk

 • Lav pris

  Dagens buket

  fra 249 kr
  Vælg muligheder
 • Rococo buket

  fra 419 kr
  Vælg muligheder
 • Karen blixen buket

  fra 629 kr
  Vælg muligheder
 • Favorit

  Biedermeier Buket

  fra 309 kr
  Vælg muligheder

Friske og miljøcertificerede blomster leveret til dig

Vores mission er at gøre blomsterindustrien grønnere. Derfor har vi skabt den såkaldte miljøbuket, som består af tre kernekomponenter – danske blomster, overskudsblomster og miljøcertificerede blomster. Vi begrænser blomsterspildet markant og samtidigt gøre det muligt at tilbyde miljøcertificerede blomster til en pris som alle kan være med på.

Med blomster levering Holbæk får du mulighed for at få glæde af blomster med helt god samvittighed. Vi sørger nemlig for at din miljøbuket er til glæde for dig og for miljøet. Vi kreere nemlig blomster med fokus på vores natur – af miljøet for miljøet.

Hurtig levering af blomster i Holbæk

Holbæk er en by fyldt med en masse liv, glæde og kultur. Derfor vil Flowering hjælpe dig med at sprede blomsterglæde i en travl hverdag for dig eller en du holder af. Da vi er 100% online, sørger vi for at levere en smuk buket direkte til din dør i Holbæk, helt uden din bekymring. Du skal blot bestille her på vores hjemmeside, så klarer vi resten for dig med blomster levering Holbæk.

Vi leverer også vores blomster til indre København, Østerbro, Lyngby, Hellerup og mange andre byer. Se listen over alle vores leveringsområder på Sjælland og Lolland-Falster samt dine leveringsmuligheder.

Kombiner eksempelvis din smukke miljøbuket med Ankers overtrukne mandler og dansk rødvin direkte til en du holder af i Holbæk. Det eneste du skal gøre at bestille dine blomster, så klarer vi resten for dig og garanterer at sprede blomsterglæden på vej til Holbæk.

Nå ja, og så har vi den næsthøjeste rating på Trustpilot – 4,9 flotte stjerner – fra flere end 800 tilfredse anmeldere, som har fået leveret blomster til døren, til en begravelse eller til deres virksomhed.